Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K25a49r80e10l 48C94a56c17h

7. 3. 2019 16:22

NATO nás ochrání jen do té doby, než si na nás nějaká velmoc troufne. Pak nás v zájmu zachování míru hodí přes palubu stejně, jako již v citovaných letech tehdejší naši spojenci, či političtí podporovatelé. Pokud jsme rezignovali na vlastní bezpečnost likvidací armády, která by byla schopna celonárodní mobilizace, vzdali jsme se nároku na zachování státní suverenity. Expediční sbory vyjíždějící po malých skupinkách podporovat americké války ve světě, nám bezpečnost nezaručí. Každý národ, či stát, musí spoléhat především sám na sebe a ne na nějakého zdánlivého přítele. Kdo si svou svobodu není schopen uhájit sám, ten si ji nezaslouží.

1 0
možnosti

K tomu není co dodat. R^

0 0
možnosti
Foto

Dobře napsaný článek.

Snad ještě bylo možné zmínit jednu z nejúspěšnějších misí vůbec. A to Mali. Z Mali se postupně stala poměrně stabilní země a dnes můžeme s hrdostí říct, podíleli jsme se velkou měrou na dobré věci.

1 0
možnosti
Foto

Výdaje na obranu patří mezi mandatorní výdaje.

0 0
možnosti
Foto

Na Váš nadpis lze odpovědět jednoduše: samozřejmě.

KarmaR^

7 0
možnosti

Proč tak kraťoučký příspěvek?

Že by na to měla vliv ta předvelikonoční postní doba, a vzdáváte se písmenek, kterými nás tady jinak zahlcujete?

0 1
možnosti
Foto

Zaplať pánbůh za to, je ČR v NATO!

Dokud žijeme v zemi, kterou si vykazuje jako oblast svého vlivu země, která i v jedenadvacátém století přepadává a okupuje své sousedy, je toto životní nutnost.

6 0
možnosti

proč jsme se stali členem NATO dávno před vstupem do EU? Kvůli našim 4 gripenům a deseti tankům? Ale houby, NATO si jen potřebovalo posunout nárazníkové pásmo o pár set kilometrů dál od Mnichova. V případě konfliktu NATO/Rusko bude z Česka (Slovenska, Maďarska...) úplně stejná spálená země, jakou plánovala doktrína Varšavské smlouvy

3 5
možnosti

No když si uvědomím že v předních funkcích mohl působit ten lampasák co přísahal socialistické vlasti ten Petr, nebo Pavel, či jak se jmenoval, tak mi to pro náhled na spolek plně postačuje.:-/

1 3
možnosti

NATO - garant bezpečnosti a záruka stability. Ale zní to krásně néé a to i bez toho iniciativního lampasáka. Škoda jen že jsem si toho ještě nevšiml.

0 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS