Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Globalni problem podle mne predstavuje netvor vsech netvoru touzici jako Adolf Hitler ovladnout cely svet.

Pred takovymi varovali uz svetovi spisovatele a bohuzel v urcitych narodech jim je porad jeste umozneno dostat se k moci.

0 0
možnosti
JR

J81a79n 31R71á70ž

20. 2. 2022 16:53

Hlavně že investujeme do nákupu nových dalekonosných houfnic a okrajujeme investice do ochrany před kybernetickými útoky.

Zabezpečení kybernetické bezpečnosti klíčové infrastruktury, musí být prvořadým úkolem státu. A je jedno, kdo je vlastníkem některého z jejich prvků.

0 0
možnosti
ZZ

Nikdo neřekl konkrétně o co šlo - snad jen to, že část útoků byla z českých IP adres.

Natolik jsem už obeznámen kybernetickými hrozbami, že dohledatelná IP adresa nic neznamená. Ze své praxe mohu potvrdit, že většina útoků v ČR měla původ v USA, Ukrajině, Tchaiwanu, Honkongu a Bulharsku - a dohledatelné IP adresy útoků zavádějící.

Mohl by expert sdělit jaké jsou jeho konkrétní poznatky o realizaci kyberzločinu u nás ? Bylo by to možná lepší, než jím uvedené báchorky.

;-)

2 2
možnosti
PJ

stačí se podívat na diskuze na zpravodajských webech :)

0 0
možnosti
  • Počet článků 54
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 686x
Zástupce ředitele Centra pro bezpečnostní analýzy a prevenci. Věnuje se otázkám globalizace, bezpečnostní politiky a obranného průmyslu. Je členem bezpečnostní komunity při Geneva Centre for Security Policy Alumni Association. Účastní se různých projektů v oblasti bezpečnostní a mezinárodní politiky. Ve volném čase se věnuje historii, bezpečnostní politice, geopolitice a mezinárodním vztahům.

Seznam rubrik